HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Bijeljina- Rekonstruisana Komitska ulica

There are no translations available.

grb-bijeljinaNa ulazu u Bijeljinu iz pravca Dvorova puštena je u saobraćaj rekonstruisana Komitska ulica, duga oko 750 metara. U ovoj ulici, koja je dobila potpuno novi izgled, pored novog asfalta, izgrađene su pješačko-biciklističke staze sa obije strane saobraćajnice, kišna kanalizacija i vodovodna mreža, a postavljena je i ulična rasvjeta.
Dužina kišnog kanalizacionog kolektora je preko jednog kilometra, sa modernim prečistačem atmosferskih voda koji će sprečavati zagađenje podzemlja. Vrijednost radova je iznosila 470.000 konvertibilnih maraka.
Pored izgradnje putne i ostale infrastrukture, potpuno novom izgledu Komitske ulice doprinijeće i drvored koji će biti zasađen na jesen.

2012-06-29-bijeljina-pustena_u_saobracaj_komitska_ulica_2

2012-06-29-bijeljina-pustena_u_saobracaj_komitska_ulica_1
2012-06-29-bijeljina-pustena_u_saobracaj_komitska_ulica_3Puštajući Komitsku ulicu u saobraćaj, načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić je najavio da će tokom ovogodišnje građevinske sezone za obnovu i izgradnju ulica na području Opštine biti utrošeno četiri miliona KM. Načelnik Mićić je istakao da će u gradu Bijeljini biti izgrađeni trotoari na svim putevima i kružnim tokovima na ulazu u grad, kako bi bila poboljšana bezbjednost saobraćaja. Pored rekonstrukcije uilca u Bijeljini, biće modernizovani i brojni putevi u seoskim mjesnim zajednicama, a već sutradan će biti potpisani novi ugovori o asfaltiranju puteva i ulica, najavio je načelnik Mićić.

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint