HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Radionica na temu: „Prezentacija LOD metodologijе i njena primjena“

There are no translations available.

ISTOČNO NOVO SARAJEVO-Sa ciljem detaljnijeg informisanja o načinima na koji se sredstva iz opštinskih i gradskih budžeta mogu transparentno dodjeljivati te promociji LOD metodologije, kao seta alata i procedura razvijenih za tu svrhu, Savez opština i gradova Republike Srpske organizovao je jednodnevnu radionicu na temu „Prezentacija LOD metodologije i njena primjena“ za drugu grupu izabranih opština iz Republike Srpske koje učestvuju u projektu ReLOaD.
Opštine iz Republike Srpske koje su izabrane u drugu grupu opština su: Brod, Modriča, Pale, Sokolac, Rudo i Bratunac.
ReLOaD picture
 
Radionica je održana 6.decembra 2017.g. u Istočnom Novom Sarajevu u restoranu „Kula“. Učesnici radionice bili su operativni rukovodioci iz JLS angažovani na poslovima saradnje sa civilnim društvom, imenovani koordinatori i zamjenici koordinatora. Svrha radionice bila je da omogućimo koordinatorima i zamjenicima koordinatora iz JLS da obogate znanje i vještine vezano za principe LOD metodologije i njenu primjenu. U drugom dijelu radionice razgovarali smo o očekivanjima od primjene LOD Metodologije kao i mogućim problemima u primjeni LOD Metodologije u izabranim JLS.

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint