HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Druga radionica na temu: „Prezentacija LOD metodologija i njena primjena“

There are no translations available.

ISTOČNO SARAJEVO-Sa ciljem detaljnijeg informisanja o načinima na koji se sredstva iz opštinskih i gradskih budžeta mogu transparentno dodjeljivati te promociji LOD metodologije, kao seta alata i procedura razvijenih za tu svrhu, Savez opština i gradova Republike Srpske organizovao je jednodnevnu radionicu na temu „Prezentacija LOD metodologije i njena primjena“ za prvu grupu izabranih opština iz Republike Srpske koje učestvuju u projektu ReLOaD. Gradovi i opštine iz Republike Srpske koje su izabrane u prvu grupu su: grad Banja Luka, grad Bijeljina, grad Trebinje i opština Teslić.
Radionica je održana 22.decembra u Istočnom Novom Sarajevu u restoranu „Kula“. Učesnici radionice bili su operativni službenici iz JLS angažovani na poslovima saradnje sa civilnim društvom iz odjeljenja za sport, boračka pitanja, saradnja sa NVO sektorom. Svrha radionice bila je da omogućimo službenicima iz JLS da obogate znanje i vještine vezano za principe LOD metodologije i njenu primjenu. U drugom dijelu radionice razgovarali smo o očekivanjima od primjene LOD Metodologije kao, mogućim problemima u primjeni LOD Metodologije kao i daljim aktivnostima u izabranim JLS.
Druga radionica ReLOAD 1
Druga radionica ReLOAD 2

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint