HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Aktuelnosti iz opštine Srbac

There are no translations available.

           
Zoran Đukić novi predsjednik Skupštine opštine Srbac
 
grb-srbacNovi predsjednik Skupštine opštine Srbac je Zoran Đukić dok je za potpredsjednika Skupštine opštine izabran doktor Dragan Lepir, odlučili su odbornici srbačkog parlamenta na nedavnom 16. zasjedanju. Đukić je dobio 13 glasova od 24 prisutna odbornika dok je za dosadašnjeg predsjednika Skupštine opštine, Teodora Stojkovića, glasalo 11 odbornika.
Novoizabrani predsjednik je prethodno obavljao funkciju samostalnog odbornika dok je novi potpredsjednik Skupštine, koji je bio jedini predložen kandidat za ovu funkciju, aktuelni odbornik Srpske demokratske stranke.
Na 16. sjednici Skupštine opštine Srbac, odbornici su imenovali Stojana Mrđu za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad Srbac.
2014-18-07 novi predsjednikpotpredsjednik skupstinesrbac
 
 
Uručeno 115 vaučera za poplavljena domaćinstva u srbačkoj opštini
 
Ministrica porodice omladine i sporta RS, Nada Tešanović i načelnik Srpca, Drago Ćirić, uručili su 115 vaučera od 5.000 KM za domaćinstva u srbačkoj opštini koja su pretrpjela štete u majskim poplavama. Na spisku opštinske komisije za procjenu šteta koji je proslijeđen ministarstvu, našlo se 300 domaćinstava iz cijele srbačke opštine, a svi oni koji nisu pozvani na ovu podjelu, prema riječima ministrice Nade Tešanović, dobiće vaučere u narednih nekoliko dana.
„Ovo će biti dugotrajan proces u Republici Srpskoj, ali će Vlada RS ispuniti svoje obećanje i podijeliti svima platne kartice. Vaučeri se dijele prema spiskovima koji su nam dolazili iz lokalnih zajednica i zamoljavam sve građane koji su nestrpljivi za razumijevanje“, rekla je ministrica Tešanović.
2014-18-07-srbac

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint