LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Kalendar događanja Print Email help
Pregledaj Danas
Nadolazeće ovaj mjesec
Prethodni mjesec Prethodni dan
Sljedeći dan Sljedeći mjesec
Specijalistički seminar na temu "Upravljanje projektnim ciklusom"
Od Ponedjeljak, 19 Septembar 2011
Do Utorak, 20 Septembar 2011
događaj unio  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Hitovi : 2056

U okviru Projekta "Sistem obuke za JLS" nastavlja se izvođenje specijalističkih seminara na temu upravljanja projektnim ciklusom za dodatnih 27 JLS.

Seminari su usmjereni na praktičare iz JLS koji rade na pripremi i provođenju projekata i bit će organizovani za dodatne četiri grupe JLS, i to u Sarajevu (Ilidža), Lukavcu, Mostaru i Banja Luci, kroz tri dvodnevna dijela, tokom naredna 2 mjeseca.

Posebna vrijednost seminara je u tome da će učesnici, pored upoznavanja sa procesom i elementima upravljanja projektnim ciklusom, raditi na razvoju konkrente projektne ideje za JLS iz koje dolaze. Pauze između pojedinih dijelova seminara će biti iskorištene da učesnici seminara sa ostalim kolegama iz JLS razrade projektni prijedlog u skladu sa identifikovanim prioritetima a uz ograničenu tehničku pomoć koju će elektronskim putem obezbijediti izvođač. U okviru seminara osvrnućemo se i na aktuelne i očekivane pozive za dostavljanje prijedloga projekata u kontekstu EU IPA.

Ranija dva kruga seminara ocijenjena su kao odlična, a nadamo se da će tako biti i sa ovim. Više informacija o utiscima učesnika prvog kruga seminara možete naći na: www.undp.ba.

Lokacija : Banja Luka, Hotel Ćubić
UČESNICI: Ključ, Jajce, Velika Kladusa, Novi Grad, Gradiška, Derventa, Doboj

Nazad

JEvents v1.5.5   Copyright © 2006-2010


Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA