LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
Kalendar događanja Print Email help
Pregledaj Danas
Nadolazeće ovaj mjesec
Prethodni mjesec Prethodni dan
Sljedeći dan Sljedeći mjesec
Radionica na temu - O EU na lokalnom nivou - Banja Luka
četvrtak, 26 Januar 2012, 11:00
događaj unio  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Hitovi : 1242

Direkcija za Evropske integracije u saradnji sa Savezom opština i gradova Republike Srpske organizuje radionice O EVROPSKOJ UNIJI NA LOKALNOM NIVOU koje su posvećene promociji e-learning kurseva kao i promociji procesa evropskih integracija u BiH.

Imajući na umu da Direkcija za Evropske integracije ima za cilj, a shodno potpisanom Memorandumu o razumijevanju sa Savezom RS i FBiH, da jača vertikalnu međusobnu komunikaciju razmjenom relevantnih informacija o procesu evropskih integracija, implementacija radionica će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja.

 


Lokacija : Banja Luka
Kontakt : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ; 055 211 885.

Nazad

JEvents v1.5.5   Copyright © 2006-2010


Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA