LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Načelnik Broda čestitao vukovcima i najboljim učenicima

U utorak 6.6.2017. godineu 10 časova, u sali za sastanke Opštine, organizovan je prijem za najbolјe učenike osnovnih i srednje škole iz Broda. Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić čestitao je đacima na postignutom uspjehu.

Opširnije...

 

Opština Srbac-Etički kodeks za službenike

grb-srbacSRBAC,24.9.2015.-Opštinska uprava u Srpcu dobila je novi etički kodeks za službenike kojim se utvrđuju načela etičkog ponašanja u javnoj upravi a sve u cilju da se njegovom primjenom uspostavi profesionalan odnos i kultura u radu i ophođenju sa strankama i drugim subjektima. Ujedno je izrađen Strateški i akcioni plan za prevenciju korupcije i izgradnju integriteta lokalne uprave u periodu od 2015. do 2018. godine.

Opširnije...

 

Aktuelnosti iz grada Prijedora

grb-prijedorVIŠE STOTINA UČESNIKA NA ULICAMA BEZ AUTA
PRIJEDOR- Više stotina učesnika različitih uzrasta okupilo se juče u Prijedoru gdje je održana centralna manifestacija obilježavanja 22.septembra, Dana bez automobila. U Prijedoru je tim povodom boravilo više ministara Vlade RS , među kojima i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić koji je istakao da je riječ  o međunarodnoj  manifestaciji u kojoj učestvuju 42 zemlje sa više od 1.600 gradova.

Opširnije...

 

Doboj i Ugljevik ušli u proces BFC Sertifkacije

grb-dobojgrb-ugljevikZamjenik gradonačelnika grada Doboja, Dragan Vasilić i načelnik opštine Ugljevik, Vasilije Perić potpisali su 16. septembra  ugovor o sprovođenju programa sertifikacije lokalnih samouprava sa povoljnim poslovnim okruženjem BFC SEE  sa  direktoricom Privredne komore, Dragicom Ristić.

Opširnije...

 

Evropski pokret u BiH:Gradonačelnik Bijeljine ličnost godine Republike Srpske

grb-bijeljina30.60.2015.-Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izabran je za ličnost godine u Republici Srpskoj na tradicionalnoj manifestaciji koji organizuje Evropski pokret u BiH povodom Dana Evrope, održanoj u Brčkom.

Opširnije...

 
Još članaka...

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA