LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Sajam privrede Brod 2017

U petak 15. 9. 2017. godine u 11.30 otvara se peti po redu Sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Brodu. Posjetioci imaju priliku da 15. i 16. 9. U velikoj dvorani Sportsko kulturnog centra vide izuzetno bogatu ponudu roba i usluga lokalnih i regionalnih privrednika.
Takođe, još traju prijave za drugi dan Sajma kada se održavaju Gastro susreti. Manifestacija počinje od 13 časova u parku pored Sportsko kulturnog centra. Uz izlaganje i izbor najuređenijeg štanda sa tradicionalnim jelima biće organizovano i takmičenje u pravljenju čobanca.
Više informacija i prijave su Turističkoj organizaciji opštine Brod na telefon 053/610-592 i na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Prošlogodišnji „Sajam privrede, poljoprivrede i turizma Brod 2016“ otvorila je predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, a prisutni su bili i potpredsjednik Republike Srpske Josip Jerković, ministar nauke i tehnologije Jasmin Komić, direktor Rafinerije nafte, drugi zvaničnici i privrednici. Manifestaciju su pratili regionalni i lokalni mediji. Na 60 štandova, predstavilo se preko 130 izlagača, dok je više od 3000 ljudi posjetilo ovu manifestaciju.

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA