LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Gradonačelniku Banja Luke uručena biznis nagrada "Gazela"

grb-banja lukaGradonačelniku Banje Luke, Slobodanu Gavranoviću, 10. aprila, u Mostaru uručena je biznis nagrada „Gazela 2013“, pošto su ga preduzetnici banjolučke regije prepoznali kao najboljeg gradonačelnika iz Republike Srpske, koji podržava mala i srednja preduzeća. Povodom dodijeljene nagrade - gradonačelnik Gavranović rekao je da mu posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je ova nagrada dodjeljena na osnovu prijedloga privrednika.
On je naglasio da su privrednici prepoznali da Grad Banja Luka čini veliki napor kako bi poboljšao naš privredni ambijent, a da je jedan od primarnih ciljeva politike Grada Banja Luka stvaranje dobrog ambijenta za ulaganje i otvaranje novih radnih mjesta.
- Podsjećam da Gradska uprava Grada Banja Luka realizuje projekat Tehnološkog biznis parka na lokaciji nekadašnje fabrike „Unis HVT“ u Ramićima. Iako je iza nas jedna od najtežih godina za poslovanje, već smo uveli u posao četiri nova investitora, koji su zaposlili oko 100 ljudi. Pripremljena su još četiri prostora u Tehnološkom parku koja ćemo izdati zainteresovanim investitorima, a pripremili smo i četiri lokacije za javnu prodaju - istakao je ovom prilikom gradonačelnik Banje Luke.
On je podsjetio da je, na osnovu direktnih podsticaja, koje je Grad Banja Luka dodijelio u prošloj godini, zaposleno još 65 radnika.
Naime, u okviru Međunarodnog sajma privrede u Mostaru,  dodijeljene su BH biznis nagrade „Gazela 2013", te proglašeni najbolji čelnici lokalnih zajednica po mišljenju preduzetnika. Ceremonija dodjele nagrada upriličena je u kongresnoj sali Međunarodnog sajma privrede u Mostaru.
2014-04-11-gradonacelniknagrada
Naime, "Gazela" biznis nagradu provode mediji u regionu i Evropi i dodjeljuje se u 14 država, a u BiH dodjelu ovih nagrada, treći put, organizuje „Kameleon M&M grupa", uz pomoć partnera: Vanjskotrgovinske komore BiH, Privredne komore FBiH, Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH, Mostarskog sajma privrede i Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske.

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA