LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Načelnik opštine Laktaši podnio ostavku

grb-laktasi24.jun 2014. Milovan Topolović, podnio je danas Skupštini opštine Laktaši i Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine ostavku na funkciju Načelnika opštine Laktaši.
„U protekla tri mandata na funkciji načelnika opštine, zajedno sa svojim saradnicima  uradio sam mnogo na razvoju opštine Laktaši, stvorili smo  ugodnu sredinu za život i rad i postali smo  prepoznatljiva opština, o čemu govore i brojna priznanja. Ovim putem se želim zahvaliti svojim saradnicima u Administrativnoj službi opštine Laktaši i svim građanima koji su mi ukazali povjerenje svih proteklih godina. Nadam se da će moj nasljednik nastaviti moj rad na unapređenju i razvoju opštine Laktaši, u skladu sa moralnim vrijednostima, zakonima i interesom svih građana“, naveo je Milovan Topolović u svojoj ostavci.
Milovan Topolović na funkciju Načelnika opštine Laktaši izabran je prvi put 2004. godine sa 79 odsto glasova. Zatim je na izborima 2008. godine dobio povjerenje 81,9 odsto građana i na posljednjim izborima 2012. godine izabran je za Načelnika opštine sa 56,95 odsto glasova.
2014-06-24-Milovan Topolovic

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA