LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Prijem za najbolje srednjoškolce Ugljevika

grb-ugljevikOpština Ugljevik tradicionalno svake godine obezbjeđuje nagrade za najbolje učenike srednjih i osnovnih škola sa područja opštine. Nakon dodjele nagrada učenicima osnovnih škola, Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i Predsjednik skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić  25. juna 2014. godine organizovali  su  prijem za najbolje učenike Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović-Alas“ Ugljevik.
„Mi imamo potrebu i obavezu da ističemo one koji su najbolji jer od vaspitanja i obrazovanja naše djece zavisi i naša budućnost. Naša potreba i naša želja je da na ovaj način, skromnim finansijskim poklonima, stimulišemo one koji su pokazali najbolje rezultate, one koji su najviše vremena trošili na učenje i rad.“-rekao je Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitavši učenicima koji su na pravi način prezentovali školu i opštinu Ugljevik.
Đak generacije Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović-Alas“ je učenica Gimnazije Nataša Pavlović kojoj je  uručena   novčana nagrada u iznosu od 300 KM.
„Ponosna sam što sam đak generacije a posebno mi je drago jer je pažnja usmjerena  nama od strane Opštine Ugljevik pa tako i  naši rezultati nisu neprimijećeni“-rekla je Pavlovićeva.
2014-06-26-prijemugljevik1
Učenice Stanija Jovanović i Nataša Petrović  koji su tokom školovanja imali prosjek ocjena 5,00, nagrađeni su novčanim nagradama u iznosu od po 150 KM.
Jelena Tanacković nagrađena je za osvojeno II mjesto na javnom pozivu za izradu najboljeg transparenta u iznosu od 200 KM.
Muška ekipa Srednje škole „Mihajlo Petrović-Alas“ iz Ugljevika pobjednik je republičkog takmičenja u malom fudbala srednjih škola u okviru „Malih olimpijskih igara Republike Srpske“. Ekipa broji dvanaest učenika, trener im je  profesor Ilija Simić i nagrađeni su po 100 KM.
2014-06-26-prijemugljevik2

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA