LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Predstavnici Saveza na sastanku sa ministrom ekonomskih odnosa i regionalne saradnje Vlade Republike Srpske

BANJA LUKA,4.jun 2018.god-Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić održao je sastanak sa predstavnicima Saveza opština i gradova Republike Srpske. Povod za održavanje sastanka je nedavno otpočet projekat „Jačanje saveza opština i gradova u Bosni i Hercegovini", koji se realizuje uz podršku Vlada Švajcarske i Švedske, sa cilјem naglašavanja uloge jedinica lokalne samouprave u Republici Srpskoj u procesu evropskih integracija. 
Ministar Klokić informisao je predstavnike Saveza o tome šta su za Vladu Republike Srpske prioriteti u realizaciji projekta.
Predstavnici Saveza opština i gradova Republike Srpske predstavili su plan aktivnosti koji će se na temu evropskih integracija održati u narednom periodu. Na sastanku su predstavlјeni detalјi prve godine realizacije projekta.
U fokusu projekta su oblasti javnih nabavki, politika zapošlјavanja i socijalna politika, regionalna politika i strukturni instrumenti, životna sredina i ruralni razvoj. Projekat je otpočeo u februaru ove godine i trajaće tri i po godine.
Sastanak sa ministrom ekonomskih odnosa

​​


Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA