LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u saradnji sa Ministarstvom za ekonomske odnose i regionalnu saradnju započelo je proces izrade Jedinstvene liste prioritetnih projekata za oblast životne sredine za Republiku Srpsku.
Izrada  Jedinstvene liste prioritetnih projekata i sektorskih listi prioritetnih projekata je obaveza definisana regulativama Evropske komisije za sprovođenje Instrumenata pretpristupne pomoći za period 2014-2020 (IPA2), a postojanje istih predstavlјa jedan od osnovnih uslova za dobijanje finansijske podrške u okviru instrumenta Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) i drugih donatora.
Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF) će obezbijediti grant sredstva koja moraju biti povezana sa investicijom, odnosno praćena kreditnim aranžmanom (koji je u fazi pregovora ili je već skloplјen) između BiH i neke od međunarodnih finansijskih institucija uklјučenih u WBIF (EBRD, EIB, CEB, KfW i grupacijom Svjetske banke).
U toku je faza prikuplјanja projektnih prijedloga, nakon čega će se izvršiti selekcija pristiglih prijedloga.
Projektni identifikacioni formular (PIF) i  Uputstvo za popunjavanje PIF-a možete preuzeti u dokumentima ispod.
Popunjene obrasce na engleskom jeziku potrebno je dostaviti putem elektronske pošte, najkasnije do 05.12.2018. godine na slјedeće adrese:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  i  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , kao i putem redovne pošte.
 

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA