LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju

Obavještavamo zainteresovanu javnost da Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, u skladu sa Zaklјučkom Narodne skupštine Republike Srpske,  organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju. Javna rasprava će se održati u četvrtak, 23. maja 2019.godine, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, sa početkom u 12.00 časova. 
U saradnji sa Savezom opština i gradova Republike Srpske, Ministarstvo će održati i javne konsultacije, i to:  u Bijelјini 28. maja 2019. godine, sa početkom u 12.00 časova (Skupštinska sala Centra za kulturu Bijelјina) i u Istočnom Sarajevu 30. maja 2019.godine, sa početkom u 12.00 časova (Velika sala Administrativnog centra Grada Istočno Sarajevo), kako bi se omogućilo ravnopravno učešće svim zainteresovanim licima.
Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o uređenju prostora i građenju objavlјen je na Internet stranici Narodne skupštine Republike Srpske (u rubrici Akti-Javne rasprave) kao i na stranici Ministarstva (Pravni i administrativni okvir - Javne rasprave), odakle ga možete preuzeti.
Ujedno,  obavještavamo vas da se primjedbe i sugestije mogu dostaviti i u pisanoj formi na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske broj 1, 78000 Banja Luka) ili u elektronskoj formi na e mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA