LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Regionalne radionice-LOD Metodologija

LODIII-logo

logo savez novi1Nakon uspješno sprovedene dvije faze, projekat Jačanje lokalne demokratije (LOD), započeo je sa novim ciklusom aktivnosti početkom juna 2012. godine. LOD III finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH).

Sa ciljem detaljnijeg informisanja o načinima na koji se sredstva iz opštinskih i gradskih budžeta mogu transparentno dodjeljivati te promociji LOD metodologije, kao seta alata i procedura razvijenih za tu svrhu, Savez opština i gradova Republike Srpske organizuje tri regionalne radionice, za predstavnike jedinica lokalne samouprave. Na radionicama predstavnici Saveza kao i jedinica lokalne samouprave, u kojima se implementira metodologija, promovisaće pogodnosti koje opština ostvaruje uvođenjem metodologije i najbolje prakse u implementaciji LOD Metodologije. 

 

Radionica Banja Luka (9.7.2013) - Pozivnica sa programom rada i prijavnim obrascem 

Radionica Bijeljina - (10.7.2013) - Pozivnica sa programom rada i prijavnim obrascem

Pozivnica Trebinje - (11.7.2013)- Pozivnica sa programom rada  i prijavnim obrascem 

 


Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA