LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Obuka odbornika u gradu Bijeljina

logo savez novi1U petak, 29.11.2913.godine održan je jednodnevni seminar za odbornike u Velikoj sali Skupštine grada Bijeljina u okviru projekta "Sistem obuke za jedinice lokalne samouprave u BiH. Seminar je organizovao Savez opština i gradova Republike Srpske uz podršku OSCE-a i UNDP-a. 
Učesnici seminara su imali priliku da se upoznaju sa normativnim okvirom i nadležnostima lokalne samouprave, osnovnim elementima upravljanja budžetom, izazovima i prednostima lokalne demokratije, saradnje sa građanima i nevladinim organizacijama.
2013-11-29obukabn
Na obuci je učesnicima podijeljen priručnik "Lokalna samouprava od A do Š" koji predstavlja polazni materijal za obuku i pruža detaljnije informacije o nadležnostima organa lokalne samouprave, strukturi i funkcionisanju lokalne vlasti. Po završetku obuke odbornici će dobiti sertifikate.
 

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA