LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

LOD Radionica za opštine sa područja Višegradske regije

logo savez novi1lodiii-logo
 
Projekat Jačanje lokalne demokratije (LOD), trenutno u svojoj trećoj fazi, započeo je sa novim ciklusom aktivnosti početkom juna 2012. godine. LOD III finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH).
Nakon regionalnih radionica, održanih tokom prošle godine, na kojima su opštine informisane o LOD III projektu i LOD metodologiji naša namjera je da i na narednim regionalnim radionicama detaljnije upoznamo opštine sa LOD metodologijom i njenom primjenom. 
Stoga, Savez opština i gradova Republike Srpske organizuje regionalnu radionicu za predstavnike JLS sa područja Višegradske regije.
Opštine sa područja Višegradske regije su pozvane da delegiraju do dvije osobe, koje rade na poslovima sa civilnim društvom za prisustvo na radionici. Radionica će se održati u Višegradu, 25.aprila 2014. godine u hotelu „Andrićev konak“,  sa početkom u 09:00 časova.
 
 
Potvrde za učešće opštinskih predstavnika na radionici, primaju se najkasnije do 22.aprila 2014. godine. Kontakt osoba Goran Rakić, koordinator za LOD projekat telefon 055/220-270; faks 055/211-885 ili na email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA