LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Poziv Skupštinama opština/gradova za kandidovanje najboljih praksi

AMCS LogoU okviru projekta „Podrška savezima opština i gradova“ - AMCS predviđeno je da se svake godine vrši izbor za primjere najbolje prakse kada je u pitanju funkcionisanje skupština opština/gradova. U prilogu Vam dostavljamo Standarde rada skupština opština/gradova. U skladu sa njima možete izvršiti samoprocjenu Vašeg rada i dostaviti primjere dobre prakse.
Takođe, ukoliko imate prakse koje predstavljaju inovativna rješenja i nadilaze standarde i kriterijume funkcionisanja i rada skupština opština/ gradova pozivamo Vas da ih dostavite. Nakon procesa odabira, najbolji primjeri prakse će biti predstavljeni na konferenciji predsjednika i sekretara skupština opština i biće dostupni na sajtu Saveza.
Kandidujući najbolje primjere iz prakse imaćete priliku da i drugima pokažete svoje dobre prakse i predstavite inovativna rješenja u radu skupština opština/gradova. Na ovaj način pomoći ćete i drugim JLS da unaprijede svoj rad u
oblasti funkcionisanja skupština opština/gradova.
Primjere najbolje prakse možete dostavljati na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli do 01. jula 2015. godine.Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Stručnu službu Saveza na telefon 055/220-270.

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA