LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

PRODUŽENJE ROKA-Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu

Pozivaju se partnerske jedinice lokalne samouprave koje su učestvovale u jednoj od faza LOD projekta da izraze interes za učestvovanje u ReLOaD projektu. Ukupno će biti odabrano minimalno deset (10) partnerskih jedinica lokalne samouprave kojima će biti pružena podrška u daljem razvoju transparentnih mehanizama za raspodjelu sredstava namijenjenih za finansiranje projekata OCD-ova.
Podnošenje prijava i rokovi
Kriteriji za prijavu i odabir jedinica lokalne samouprave opisani su u Smjernicama za podnosioce prijava koje su, uz sav ostali prijavni materijal, uključujući i Prijavni obrazac, dostupne na:  http://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=37205.
Jedinice lokalne samouprave će svoju prijavu, tačnije Prijavni obrazac i sve ostale tražene dokumente, dostaviti u jednom štampanom primjerku i u elektronskoj formi (CD ili USB) putem preporučene pošte ili lično najkasnije do
srijede 24.05.2017. godine do 17:00 sati,
na sljedeću adresu:
UNDP BiH
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu - ReLOaD
Zgrada Ujedinjenih nacija
Zmaja od Bosne bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Prijave za učešće podnesene na druge načine (npr. faks ili email) neće biti uzete u razmatranje. Prijave koje stižu poštom, trebaju imati poštanski žig koji potvrđuje da je prijava poslana u okviru navedenog roka. Za dodatne informacije i pojašnjenja molimo vas da zahtjeve uputite pismenim putem na faks: 033 552 330 ili elektronskom poštom: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Odgovori na pitanja će vam biti dostavljeni u pisanoj formi u roku od tri radna dana nakon prijema upita.

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA