LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Poziv opštinama/gradovima za kandidovanje najboljih praksi na temu "Borba protiv korupcije i prevencija korupcije u organima JLS"

AMCS LogoU okviru projekta „Podrška savezima opština i gradova“ – AMCS, predviđeno je da se ove godine vrši izbor dobrih praksi na temu “Borba protiv korupcije i prevencija korupcije u organima JLS”.
Ukoliko imate dobre prakse koje predstavljaju inovativna rješenja u oblasti borbe protiv korupcije i prevencije korupcije u JLS pozivamo Vas da ih dostavite. Nakon procesa odabira, primjere dobre prakse bismo predstavili na konferenciji grado/načelnika i predsjednika skupština opština/gradova i učinili dostupnim na internet stranici Saveza.
Na ovaj način biste imali priliku da i drugima pokažete svoja postignuća, predstavite vaša inovativna rješenja i pomognete drugim JLS da unaprijede svoj rad.
Primjere najbolje prakse možete ostavljati na e-mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  do 1. septembra 2017. godine. Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Stručnu službu Saveza na telefon 055/220-270.

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA