LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Dodatne konsultacije za ILO javni poziv

Kako bi zainteresovanim aplikantima omogućili što bolju pripremu i izradu koncepata projektnih prijedloga, ILO projektni ured organizuje dodatne konsultacije u sledećim mjestima:Banja Luka, Bihać, Livno, Zenica, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Trebinje, Bijeljina i Foča. Detaljnije pogledajte ovdje..

Opširnije...

 

Održan trening na temu Efikasna organizacija i efikasno upravljanje komunalnim poslovima i priprema infrastrukturnih projekata

Savez opština i gradova Republike Srpske u okviru projekta “Lokalni lideri u jugoistočnoj Evropi” organizovao je jednodnevnu obuku na temu “Efikasna organizacija i efektivno upravljanje komunalnim poslovima i Priprema infrastrukturnih projekata“ sa ciljem osnaživanja liderskih i upravljačkih kompetencija donosioca odluka na lokalnom nivou i menadžera iz opština i javnih komunalnih preduzeća.

Opširnije...

 

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić primio delegaciju Savez

BANJA LUKA-Dvanaestog marta 2016. godine član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske dr Mladen Ivanić primio je delegaciju Saveza opština i gradova Republike Srpske koju je predvodio Mićo Mićić predsjednik Saveza.

Opširnije...

 

Najbolje prakse u zakonodavstvu lokalnih finansija

Tirana, Albanija-Regionalna radionica''Najbolje prakse u zakonodavstvu lokalnih finansija, iskustva JugoistočneEvrope i izazovi koji se nalaze pred Albanijom'' održana je u Tirani u periodu od 8.-10.2.2016.g. 

Opširnije...

 

SAJAM PRIVREDE MODRIČA 2015

sajam modrica"SAJAM PRIVREDE MODRIČA 2015" je izuzetna prilika da svoje proizvode i usluge predstavite velikom broju poslovnih partnera i posjetilaca te da adekvatnom i ciljanom promocijom pridobijete nove klijente i ostvarite značajne poslovne kontakte.
Izlaganje na Sajmu prilagodili smo različitim strukturama firmi i organizacija - od malih zanatsko-preduzetničkih radnji do velikih poslovnih kompanija iz svih branši. 
 
U prilogu se nalaze : 
- Pozivnica za Sajam, 
- Prijava za Sajam,
- Baner Sajma,
- Sajam kolaž,
- Sajam tlocrt.
 
Detaljnije informacije o Sajmu možete dobiti putem
e-mail-a :  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
telefona : 00387 53 814-138 ili
veb sajta : www.raomd.org
 
Organizator Sajma
Razvojna agencija opštine Modriča

Budite dio naše privredne manifestacije, razvijajmo zajedno Vaše preduzeće!
Razvojna agencija opštine Modriča
 
Još članaka...

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA