HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Održan sastanak Radne grupe za izradu Registra podsticaja

There are no translations available.

BANJA LUKA-U Ministarstvu privrede i preduzetništva održan je 6. februara 2019. prvi sastanak Radne grupe za izradu Registra podsticaja u Republici Srpskoj. Član Radne grupe je i predstavnik Saveza opština i gradova RS. Na sastanku je prezentirano šta je zadatak Radne grupe, te dogovarani načini rada, imajući u vidu svrhu Registra podsticaja.
Registar bi trebao da na jednom jestu, u elektronskoj formi sadrži podatke o svim podsticajima koji se daju privrednim subjektima u RS, kako na nivou Republike, tako i o podsticajima koje daju jedinice lokalne zajednice, ali i druge institucije i organizacije. Nakon što Radna grupa usaglasi stavove o modalitetu i propisima koje je potrebno donijeti s cilјem uspostave ovog Registra, sve jedinice lokalne samouprave imaće mogućnost da se izjasne o predloženom i daju svoje prijedloge i primjedbe.
Registar podsticaja
 
 

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint