HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Gradonačelnik Bijeljine Mićić novi predsjednik Saveza opština i gradova RS

There are no translations available.

logo_SOGRS
Na jedanaestoj sjednici Skupštine Saveza opština i gradova Republike Srpske , koja je održana 28.februara 2013. godini u Bijeljini u Centru za kulturu, za predsjednika Saveza jednoglasno je izabran Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić."
U obraćanju nakon izbora za predsjednika Saveza, gradonačelnik Mićić je istakao da Savez opština i gradova Srpske ima ogromnu odgovornost jer predstavlja vezu lokalnih zajednica, u kojima građani ostvaruju većinu svojih potreba, sa izvršnom i zakonodavnom vlašću na nivou Republike. Novi predsjednik Saveza opština i gradova je pozvao lokalne zajednice da se aktivnije uključe u rad Saveza, kako bi uspješnije realizovali projekte koji doprinose kvalitetnijem životu građana. Takođe, apelovao je na Ministarstvo uprave i lokalne samouprave da nastavi sa podrškom radu Saveza.
2013-02-28-mico_micic-novi_predsjednik_sogrsZa potpredsjednike Saveza opština i gradova izabrani su gradonačelnici Banjaluke Slobodan Gavranović, Prijedora Marko Pavić i Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović, a za generalnog sekretara Saveza izabran je Aco Pantić iz Bijeljine.
2013-02-28-izabrano_novo_rukovodstvo_sogrs Skupštini Saveza opština i gradova prisustvovala je ministar uprave i lokalne samouprave u ostavci Lejla Rešić, koja je pohvalila rad ove asocijacije.

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint