HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Posjeta Saveza opština i gradova RS opštini Gradiška

There are no translations available.

grb-gradiskaPredstavnici  Saveza opština i gradova RS i projekta"Jačanje kapaciteta Saveza u BiH-CDMA"  posjetili su u petak 5.aprila 2013.godine opštinu Gradiška i sastali se sa načelnikom Zoranom Latinovićem i njegovim saradnicima. Na sastanku se razgovaralo o jačanju saradnje  Saveza i ove jedinice lokalne samouprave u korištenju usluga koje Savez pruža za svoje članice, 63 opštine i grada u Republici Srpskoj.
Pravni i finansijski savjetnik su se u razgovoru sa načelnicom Odjeljenja za finansije i načelnikom Odjeljenja za urbanizam, građenje, komunalne i stambene poslove  upoznali  sa problemima u radu ovih odjeljenja , a tiču se postojećih zakonskih rješenja koja regulišu ove oblasti.
Takođe, tokom sastanka definisani su potencijali i mogućnosti da se kapaciteti Saveza stave u službu unaprijeđenja rada ovih odjeljenja kroz izmjene zakonskih rješenja i  razmjenu dobrih praksi i naglašeni  su  neophodni dalji koraci saradnje sa Savezom u zastupanju i predstavljanju opštine Gradiška.
2013-04-05-posjeta_gradisciOvo je bila druga u nizu posjeta jedinicama lokalne samouprave koje Savez opština i gradova RS planira da nastavi u toku ove godine u cilju unaprijeđenja saradnje, približavanja svojim članicama i predstavljanja svojih usluga.

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint