HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Pristupanje grada Trebinja procesu certifikacije BFC SEE

There are no translations available.

grb-trebinje29.april, Banja Luka-Direktor Privredne komore Republike Srpske Dragica Ristić i zamjenik gradonačelnika Trebinja Neđo Ćebedžija potpisali su 29. aprila u Banjoj Luci Ugovor o provođenju programa sertifikacije ovog grada kao jedinice lokalne samouprave sa povoljnim poslovnim okruženjem.
Direktor Komore, Dragica Ristić, rekla da je grad Trebinje ispunio više od 50 odsto predviđenih kriterijuma za sertifikaciju, čime je obezbijedio uslove za pristupanje ovom programu.
Grad Trebinje, nakon potpisivanja Ugovora, imenovaće odgovarajući tim koji će raditi na procesu sertifikacije. Grad će raditi i sa sertifikatorima koji će pregledati dokumentaciju, pratiti cijeli proces i dati odgovarajuće zadatke s ciljem poboljšanja uslova privređivanja, nakon čega slijedi proces evaluacije.
Zamjenik gradonačelnika Trebinja,Neđo Ćebedžija,izrazio je očekivanje da će ova lokalna zajednica vrlo brzo okončati proces sertifikacije. Grad Trebinje je prepoznao da je to dobro za sam grad, koji je i bez ovoga ispunio dosta uslova, jer investitori traže pojednostavljene procedure, pogodnosti, brzinu i efikasnost.
2015-04-29-Trebinje BFC SEE
 

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint