HeaderSOGRSen

 

BAnerZaBazuOpstinaEn
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Obuke za odbornike u Trebinju i Gacku

There are no translations available.

logo_SOGRSgrb-gackogrb-trebinje09.04.2013. godine u sali skupštine opštine Gacko u organizaciji Saveza opština i gradova Republike Srpske, a uz podršku OSCE-a i UNDP-a održan je uvodni seminar na temu “Šta odbornici treba da znaju o lokalnoj samoupravi“.

Jednodnevna obuka je imala za cilj da pomogne novoizabranim odbornicima da steknu uvid u funkcionisanje lokalne samouprave, kako bi uspješno mogli izvršavati svoje uloge i odgovornosti.
Učesnici seminara su imali priliku da se upoznaju sa normativnim okvirom i nadležnostima lokalne samouprave, osnovnim elementima upravljanja budžetom, izazovima i prednostima lokalne demokratije, saradnje sa građanima i nevladinim organizacijama.
2013-04-09-uvodni_seminar_za_odbornike-gackoGacko 09.04.2013.godine – uvodni seminar za odbornike

U četvrtak 10.04.2013. godine održan je seminar za novoizabrane odbornike u sali skupštine grada Trebinje .U okviru projekta“ Sistem obuke za jedinice lokalne samouprave u BiH“. Seminar je organizovao Savez opština i gradova Republike Srpske uz podršku OSCE-a i UNDP-a.
2013-04-10-uvodni_seminar_za_odbornike-trebinje
Trebinje- uvodni seminar za odbornike, 10.04.2013. godine

Web site supported by the project CDMA - Strengthening the capacity of municipal association funded by SIDA and implemented by VNG International.

LofoSidalogoVNGint