LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Načelnik opštine Laktaši posjetio Međunarodni aerodrom Banja Luka

grb-laktasiNačelnik opštine Laktaši, Milovan Topolović, posjetio je 20.januara 2014.g. Međunarodni aerodrom Banja Luka gdje se sastao sa direktorom Miroslavom Janjićem kako bi razgovarali o budućoj saradnji u pogledu afirmacije aerodroma i značaja koji predstavlja za Opštinu Laktaši. Direktor Aerodroma upoznao je načelnika o postojećim avionskim linijama i načinu funkcionisanja aerodroma, te o planovima širenja i unapređenja poslovanja.
Načelnik Laktaša je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se Međunarodni aerodrom Banja Luka nalazi svega tri kilometra od centra Laktaša i kao takav predstavlja izuzetan značaj za razvoj ove lokalne zajednice.
 
2014-01-31-Laktasi

„Međunarodni aerodrom koji se nalazi na području naše opštine je izuzetan resurs koji imamo, ne samo u smislu promocije i afirmacije naše lokalne zajednice nego i kao potencijal za privlačenje turista i privrednika u ove krajeve. Međunarodna linija Banja Luka-Beograd koja je otvorena početkom decembra prošle godine predstavlja odličnu sponu između Republike Srpske i ostatka Evrope i svijeta u svakom smislu“, istakao je Topolović.
Miroslav Janjić, direktor Međunarodnog aerodroma Banja Luka istakao je potrebu saradnje sa lokalnom zajednicom u smislu promocije usluga i drugih potencijala.
 

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA