LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Rukometni turnir "BROD 2014"

grb-brodOpština Brod poziva sve ljubitelje sporta da dođu na ženski rukometni turnir „Brod 2014“. Ovo međunarodno takmičenje će se održati u subotu 15. februara 2014. godine, u velikoj dvorani Sportsko-kulturnog centra Brod. U prijepodnevnim časovima, u subotu, održaće se sastanak delegacija grada Kopra i opštine Brod.
Između predstavnika lokalne uprave ova dva grada biće potpisan program o daljoj saradnji ova dva bratimljena grada. Bratimljenje sa ovim gradom iz Slovenije je potpisano na nekadašnji Dan opštine 20.04.1976. godine. Načelnik Broda Ilija Jovičić će ovom prilikom pozvati predstavnike Kopra i njihove preduzetnike da učestvuju na „Sajmu privrede Brod 2014“ koji je planiran od 12-14. septembra ove godine.
Učestvuju ekipe: ŽURD „Kopar“ iz Slovenije, ŽRK „Temerin“ iz Srbije, ŽRK „Brod Gimnazium“ iz Slavonskog Broda iz Hrvatske i domaćin turnira ŽRK „Brod“ iz Republike Srpske, BiH.
2014-02-04-Brodplakat
 
Program Turnira je predviđen na sljedeći način:
u 13,00 časova: utakmica „Brod“ – „Kopar“,
14,15 časova: svečano otvaranje turnira,
15,00 časova: utakmica „Temerin“ – „Brod Gimnazium“,
16,30 časova: utakmica za 3. mjesto,
18,15 časova: utakmica za 1. mjesto,
19,30 časova: uručenje nagrada i priznanja, svečano zatvaranje turnira.
Dođite da uživate u sportskom događaju!
 

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA