LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Odlična saradnja OEBS-a i Bijeljine

grb-bijeljinaNastavak uspiješne saradnje na realizaciji važnih projekata, stanje u oblasti ljudskih prava i međunacionalni odnosi u Gradu Bijeljina bile su glavne teme razgovora gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i šefa kancelarije Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u Tuzli Gonzala De Ćezara. Na sastanku je istaknuto da je niz projekata koje je sprovodila Gradska uprava u saradnji sa OEBS-om uspješno realizovano.
To su prije svega projekti u oblasti obrazovanja Roma, upoznavanja nacionalnih manjina i u januaru završen projekat “Akademija za građane”.
2014-02-17-bijeljinaoebs
- To što je kancelarija OEBS-a zatvorena u Bijeljini, govori da postoji puno povjerenje ove međunarodne organizacije u naš rad i demokratske procese u Bijeljini, naglasio je nakon sastanka gradonačelnik Mićić.
Gospodin De Ćezare obećao je da će saradnja između Misije OEBS-a i Grada Bijeljina biti nastavljena u budućnosti i najavio skoriju posjetu ambasadora OEBS-a Bijeljini.
 

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA