LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Posjeta Saveza opština i gradova RS opštini Kozarska Dubica

logo_SOGRSU petak, 19.aprila 2013.godine uz podršku  projekta "Jačanje kapaciteta Saveza u BiH-CDMA" koji finansira Švedska agencija za razvoj predstavnici Saveza opština i gradova Republike Srpske posjetili su  opštinu Kozarska Dubica i sastali se sa načelnikom Milom Zlojutrom i njegovim saradnicima. Na sastanku se razgovaralo o jačanju saradnje Saveza i ove lokalne zajednice u korištenju usluga koje Savez pruža za svoje članice.
U razgovoru sa načelnikom Odjeljenja za finansije i načelnicom Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove pravni i finansijski savjetnik Saveza opština i gradova Republike Srpske upoznali su se sa problemima u radu ovih odjeljenja. Ovom prilikom definisani su potencijali i mogućnosti da se kapaciteti Saveza stave u službu unaprijeđenja rada ovih odjeljenja kroz izmjene zakonskih rješenja i razmjenu dobrih praksi. Stavljen je naglasak na dalje korake saradnje sa Savezom u pogledu zastupanja i predstavljanja opštine Kozarska Dubica.
2013-04-22-posjeta_sogrs_kozarskoj_dubici
2013-04-22-posjeta_sogrs_kozarskoj_dubici-1

Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA