LOGO SOGRS 2

 

BanerZaBazuOpstina
Albanian Bulgarian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Održane regionalne radionice sa lokalnim povjerenicima Saveza opština i gradova Republike Srpske

logo savez novi1AMCS LogoU okviru projekta Podrška savezima opština i gradova – AMCS, koji implementira Savez opština i gradova RS uz podršku Misije OEBS-a 03.07. na Jahorini, 04.07. u Trebinju i 08.07. 2014 godine u Tesliću, održane su radionice sa lokalnim povjerenicima Saveza opština i gradova Republike Srpske.
 
Pored informisanja o aktivnostima Saveza u prethodnom periodu, radionice su imale za cilj unapređenje komunikacije između Saveza i jedinica lokalne samouprave putem lokalnih povjerenika.
 
Tokom jednodnevnih radionica bilo je riječi o komunikacijskim vještinama, problemima u komunikaciji, različitim aspektima vertikalne i horizontalne komunikacije, te ulozi lokalnih povjerenika u procesu komuniciranja.
 
Učesnici su imali priliku da putem diskusija i vježbi ukažu na pozitivna i negativna iskustva kada je u pitanju komunikacija između Saveza i JLS, te na taj način razmjene iskustva, a sve u cilju unapređenja usluga Saveza.
 
Učesnici su na radionicama dali i predloge u formi zaključaka, a koji će se uzeti u obzir prilikom organizovanja radionice sledeće godine.

2014-03-07-jahorina-lokpovjerenici22014-03-07-jahorina lokpovjerenici2014-04-07-trebinje-lokpovjerenici

2014-04-07-trebinje lokpovjerenici

2014-08-07-teslic lokpovjerenici


Izrada web sajta podržana od strane Švedske agencije za međunarodni razvoj - SIDA

logo SIDA