Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске, Федерално министарство здравства и Одјел за здравство и остале услуге ДБ а уз подршку Владе Швајцарске заједно са Институтом за популацију и развој - IPD реализују Пројекат „Здраве заједнице у Босни и Херцеговини“.
С тим у вези, са задовољством истичемо да тренутно бирамо 10 општина /градова из Републике Српске (од укупно 21 локалне заједнице - јединице локалне самоуправе на подручју БиХ), које ће бити укључене у прву фазу Пројекта „Здраве заједнице у БиХ" (2023-2027. година).
Стога Вас позивамо да попуните приложени упитник на основу чије анализе ћемо извршити селекцију општина/градова на територији Републике Српске за учешће у првој фази Пројекта „Здраве заједнице у БиХ“ (2024-2027. година).
 
Молимо да Ваш одговор доставите Министарству здравља и социјалне заштите у електронској верзији на следећу адресу електронске поште: m.milovanovic@mzsz.vladars.rs   и у папирној форми доставите на адресу: Министарство здравља и социјалне заштите, Трг Републике Српске бр. 1, 78 000 Бања Лука.
 
Рок за доставу одговора је 26.02.2024. године.