Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Federalno ministarstvo zdravstva i Odjel za zdravstvo i ostale usluge DB a uz podršku Vlade Švajcarske zajedno sa Institutom za populaciju i razvoj - IPD realizuju Projekat „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“.
S tim u vezi, sa zadovoljstvom ističemo da trenutno biramo 10 opština /gradova iz Republike Srpske (od ukupno 21 lokalne zajednice - jedinice lokalne samouprave na području BiH), koje će biti uključene u prvu fazu Projekta „Zdrave zajednice u BiH" (2023-2027. godina).
Stoga Vas pozivamo da popunite priloženi upitnik na osnovu čije analize ćemo izvršiti selekciju opština/gradova na teritoriji Republike Srpske za učešće u prvoj fazi Projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (2024-2027. godina).
 
Molimo da Vaš odgovor dostavite Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite u elektronskoj verziji na sledeću adresu elektronske pošte: m.milovanovic@mzsz.vladars.rs   i u papirnoj formi dostavite na adresu: Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, Trg Republike Srpske br. 1, 78 000 Banja Luka.
 
Rok za dostavu odgovora je 26.02.2024. godine.