Tradicionalna manifestacija "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske" za proteklu godinu održana je 29.marta 2024.godine  u Banskom dvoru u Banjaluci.
Sastanku je prisustvovao predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, ministri u Vladi, predsjednik Privredne komore Srpske Pero Ćorić i brojne zvanice iz javnog, društvenog, privrednog i političkog života. Kompanija „Mlijekoprodukt“ iz Kozarske Dubice proglašena je za najuspješnije veliko preduzeće u protekloj godini na manifestaciji „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2023. godinu“. Nagrađena preduzeća: „Pass“ iz Bijeljine, „Perutnina Ptuj“ iz Srpca, „Mladegs pak“ iz Prnjavora, „Metalnoj industriji Prijedor – MIP“, „Eko boks“ iz Srebrenice, „Antekna“ iz Banjaluke, „Višt“ iz Doboja. , "Poljoprom" iz Istočne Ilidže, "G and S traders" iz Bijeljine, "Kodijakhem" iz Trebinja, "`Male' elektro pogoni Bosna" iz Laktaša, "Iskra TELA L" iz Laktaša, "M:tel" i "Elas “ iz Banjaluke, “Alumina” iz Zvornika, Rudnik i termoelektrana “Stanari”. „Sportek“ iz Kotor Varoša, Jovana Tulumović iz „Mesne industrije Tulumović“ /Laktaši/, Ljiljana Vukelić iz „Prijedorčanka“ /Prijedor/, Jelena Milinčić iz „Grafomarka“ /Laktaši/, „Steko centar“ iz Bijeljine, „Optima group“ iz Banjaluke, „Kolorit“ iz Banjaluke, „Agrodestil“ iz Laktaša, Zemljoradnička zadruga „Klekovača“, „Tikt manufaktura“, Nova banka iz Banjaluke, opština Srbac, „Kolektor CCL“ iz Laktaša, „Farm Arsenić“ iz Kozarske Dubice, Petroprojekt“ iz Bratunca, hotel „Zlatni Javor“ sa Jahorine, „Outdor resort“ iz Peka.
Ova manifestacija se održava u cilju afirmacije i promocije uspešnih kompanija i privrednika. Organizator manifestacije je Privredna komora Republike Srpske.